Artic+ Ohjaamon thermopeite Ford Transit 2014-, avattava

209,00 

Laminoitu, kotimainen ja todella laadukas avattava termopeite etu- ja sivuikkunoihin. Peittää myös konepellin ritilät. Mukaan käytännöllinen säilytyspussi. Oven alaosat tilattava erikseen.

Saatavuus: 5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2011 Osasto:

Pitää tuulilasin + sivuikkunat sulana sekän kuivana. Estää veden ja epäpuhtauksien pääsemisen moottoritilaan peittämällä konepellin ilmanotto ritilät ja estää kylmän hohkaamista lasin kautta autoon.

Thermopeittoja löytyy kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Peittomme ovat kaikki laminointi tekniikalla valmistettuja, eli vesi ei pääse kastelemaan peittoa ompelusaumojen kautta kuten tikatuissa peitoissa. Peitot on valmistettu ja testattu Suomessa. Peitot ovat helppoja asentaa, peitoissa on kulmatasku  joka tulee etuoviin sekä peilille on tehty tilat. Lisäksi tulee remmit koukuilla, jotka kiinnitetään helmoihin ja puskurin alle.

Peitto on suunniteltu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla ja peittämään oikeasti tärkeimmät kohdat kuten tuulilasi + sivulasit kokonaisuudessaan, sekä konepellin ilmanottoritilät. Ei ole enää merkittävää hyötyä vaikka peite jatkuisikin konepellin ilmanottoaukoista pidemmälle. Sillä siitä eteempäin ei enää eristä ohjaamoa ulkoilmasta vaan moottoritilaa ulkoilmasta. Moottoritilaanhan pääsee kylmää pohjan kautta joka tapauksessa.

Ohjaamon rintapellistä, rengaskoteloista tai ovista tulevan kylmän pystyy eristämään ohjaamon sisäpuolisella thermopeitolla tai väliseinällä.