Ohjeet tuotteiden tilaamisen sähköpostin kautta.

 

1. Kirjaudu omaan sähköpostiisi ja valitse lähetä uusi viesti

2. Viestin vastaanottajaksi merkitse myynti@rs-safety.fi

3. Viestin aihe: Tuotteen tilaus

4. Viestiin: Tilaamasi tuote, auton merkki, malli ja valmistusvuosi

5. Haluttu toimitustapa: Matkahuolto tai posti. (suosittelemme matkahuoltoa)

Jos haluat tilata tuotteen eri matkahuoltoon tai postiin, kuin osoitettasi lähimpänä olevat toimipiste, niin ilmoita viestissä mihin toimipisteeseen haluat. 

5. Kuka tilaa: Nimi, osoite, puhelinnumero

 

Esimerkkitilaus

 

"Tilaisin avattavaa mallia olevan etulasin ulkopuolisen thermopeiton Fiat Ducato vm.2011 keulalla olevaan matkailuautoon. Voitte lähettää sen matkahuollon bussiennakolla lähimpään matkahuoltooni. Tässä on tietoni Timo Tilaaja, 0400 123 456, tilaajankatu 1 Oulu 90100"

 

 

Vahvistamme tilauksen 1-2 arkipäivän kuluessa. Toimituskulut on 18 € sis.ALV 24 % Suomen rajojen sisällä.

Tuotteiden palautus

Tuotteiden palauttaminen onnistuu vain 14 vuorokauden kuluessa tuotteen saapumisesta ja siitä on aina otettava yhteyttä Real security and safetyyn. Joko puhelimella 0400 410 201 tai myynti@rs-safety.fi

Mikäli palautus ei tapahdu Real security and safetyn antamien ohjeiden mukaan, ei palauttamista hyväksytä. Asiakas on velvollinen maksamaan palautettavan tuotteen toimituskulut ellei syy palautukseen ole tuotteen virheellisyys. 

Erikseen räätälöidyille mittatilaus tuotteille ei ole palautus oikeutta, vaan tuotetta muokataan niin kauan kunnes tuote on sopiva. Näissä tilanteissa RS Safety Oy maksaa toimituskulut mikäli virhe on meidän. 

 

Hyvitys palautetuista tuotteista tehdään vain asiakkaan tilille ja esim. bussi tai postiennakko ei ole hyväksyttyjä tapoja.