Ducato 2007-2019

Fiat Ducato 2007-2019 Avattava ikkunan kohta etulasin ulkopuolinen thermopeitto. 179 € Kuvassa alaosat paikallaan 59 €

Peittoihin säilytyspussit

Ulkopuolinen tuulilasin thermopeitto

 

 

Pitää tuulilasin + sivuikkunat sulana sekän kuivana. Estää veden ja epäpuhtauksien pääsemisen moottoritilaan peittämällä konepellin ilmanotto ritilät ja estää kylmän hohkaamista lasin kautta autoon.

Thermopeittoja löytyy kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Peittomme ovat kaikki laminointi tekniikalla valmistettuja, eli vesi ei pääse kastelemaan peittoa ompelusaumojen kautta kuten tikatuissa peitoissa. Peitot on valmistettu ja testattu Suomessa. Peitot ovat helppoja asentaa, peitoissa on kulmatasku  joka tulee etuoviin sekä peilille on tehty tilat. Lisäksi tulee remmit koukuilla, jotka kiinnitetään helmoihin ja puskurin alle.

Peitto on suunniteltu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla ja peittämään oikeasti tärkeimmät kohdat kuten tuulilasi + sivulasit kokonaisuudessaan, sekä konepellin ilmanottoritilät. Ei ole enää merkittävää hyötyä vaikka peite jatkuisikin konepellin ilmanottoaukoista pidemmälle. Sillä siitä eteempäin ei enää eristä ohjaamoa ulkoilmasta vaan moottoritilaa ulkoilmasta. Moottoritilaanhan pääsee kylmää pohjan kautta joka tapauksessa.

Ohjaamon rintapellistä, rengaskoteloista tai ovista tulevan kylmän pystyy eristämään ohjaamon sisäpuolisella thremopeitolla tai väliseinällä.

 

 

Integroidun matkailuauton ulkopuolinen thermopeitto

Pitää tuulilasin sulana ja kuivana. Sopii lähes kaikkiin merkkeihin. Mitat 150x250 cm. Kiinnitys neppareilla ja peite on helppo asentaa. Todella laadukas ja reilusti edullisempi kuin merkkikohtaiset peitteet. Mikäli autossasi on tuplalasit sivulla, et tarvitse kuin tämän etutuulilasin peittävän peiton, sillä tuplalasit eivät jäädy. Monet integroidut autot ovat ohjaamosta tiiviitä, mutta jos ohjaamosta tulee kylmää asuntotilaan niin sen voi estää ohjaamon sisäpuolisella thermopeitolla.

Ohjaamon sisäpuolinen thermopeitto

Tämän thermopeitteen tarkoituksena on estää ohjaamoon hohkaava kylmä ilma rengaskoteloista, rintapellistä, ovesta yms. Peite tulee B-pilarista - B-pilariin myötäilen ohjaamon muotoja ja koelautaa. Radiolle on oma luukkunsa. Peite peittää kaikki mistä kylmää voi hohkata, tämän asennuksen jälkeen autossa ei tarvitse palella. Peite kiinnitetään neppareilla ja kumilenkillä vaihdekepin ympäri. Sopii erinomaisesti matkailuautoihin joissa etupenkit kääntyvät, sillä tämä ei vie tilaa ohjaamosta.

Lämpöväliseinä

Matkailuautoissa joissa penkit ei käänny, on tämä hyvä vaihtoehto. Mitat 220x200 cm. Väliseinässä on avattava oven kohta josta pääsee liikkumaan asunto-osan ja ohjaamon välillä väliseinää irroittamatta. Eli Väliseinä voi olla kokoajan paikallaan. Tämä peite estää ohjaamosta tulevan kylmän asunto-osaan. Sopii yleisimpiin merkkeihin ja malleihin. Mikäli mitat ovat pienemmät, mitä tämä väliseinä on se ei haittaa. Ylimenevä osa toimii vaan lisäeristeenä. Liian "tarkoissa mitoissa" olevissa väliseinässä saattaa jäädä rakoja joista kylmä tulee.

Asunto-osan oven sisäpuolinen thermopeite

Tämä peite estää asunto-osan ovesta tulevan kylmän ilman pääsyn. Mitat on 70x190 cm, asennus neppareilla.

Asuntovaunun päätypeite ikkunallinen

Yleisimpiin asuntovaunuihin sopiva päätypeite. Löytyy 230 cm ja 250 cm leveänä! Ikkunalla sekä ilman!